Mystery Guest Service

Een mystery guest visit is de ware beleving van uw gast!

Anders dan bij “Undercover Medewerker”, zijn wij tijdens een Mystery Guest Service jouw gast en checken wij de algehele beleving in je organisatie zonder dat je medewerkers hiervan op de hoogte zijn. Een Mystery Guest Service is een krachtige en efficiënte manier om de mate van gastvrijheid van jouw organisatie te toetsen en te waarborgen. 

“What gets measured, gets done!”

Bij de uitspraak “What gets measured, gets done!” gaat het vaak over tastbare, praktische zaken, over “wat”. Die controle is voor elke ondernemer essentieel. Bij gastvrijheid gaat het over de manier waarop, over “hoe”. Hoe je het product en/of dienst aan je gasten presenteert maakt onderscheid in een tevreden gast, een zeer tevreden gast of een ontevreden gast. 

Je streeft uiteraard naar de zeer tevreden gasten, gezien deze gasten een grote invloed hebben op het succes van je organisatie. Een tevreden gast wordt geen Ambassadeur en deelt zijn of haar mening nauwelijks tot niet met anderen, is niet loyaal en zorgt niet voor extra omzet. Een zeer tevreden gast daarentegen wél! Deze gasten zijn je gratis promoters, ze delen hun mening met duizenden anderen (denk aan social media), zijn loyaal en komen terug, nemen zelfs vrienden en familie mee en besteden vaak meer dan aanvankelijk gedacht. Ontevreden gasten willen we niet, maar helaas heeft elke organisatie ook met deze gasten te maken. Zelfs een ontevreden gast kan uiteindelijk een Ambassadeur worden van je organisatie! Zorg dat een klacht zo spoedig mogelijk op een speciale manier wordt opgelost waarbij je de gast verrast, raakt, assisteert en erkend.   

De Mystery Guests waar wij mee samenwerken, focussen op “hoe”. Net zoals je alledaagse gasten hebben ze verschillende achtergronden en zijn ze van verschillende leeftijden. De beleving die deze Mystery Guests ervaren vóór, tijdens en na een bezoek aan je organisatie staat centraal. 

Breng je medewerkers op de hoogte dat je met een Mystery Guest Service werkt en wat het doel daarvan is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak vrijblijvend een afspraak, en kom er achter wat wij voor jou kunnen betekenen, en hoe we samen de guest experience kunnen verbeteren!