On The Job Training

On the job training. Weet wat er speelt in uw organisatie.

 

Mocht je als ondernemer de mogelijkheid hebben om als “undercover boss” mee te lopen in de operatie, dan zeggen wij: DOEN! Op deze manier kom je veel te weten over het reilen en zeilen binnen je organisatie. Vaak is een organisatie daar te klein voor, vandaar dat wij on the job training mogelijk maken. 

Je moet weten wat er speelt in jouw organisatie! Vooral op het niveau van de medewerkers die direct in contact staan met gasten.

On the job training is een ultieme methode als voortraject op de gastvrijheidstrainingen of Train de Trainer coaching-sessies.  

Een trainer van MOODZ guest experience draait mee in de operatie voor 2, 3, 4 of 5 dagen. Deze trainer wordt behandeld als een nieuwe medewerker. Dit proces is een waardevol proces waarbij de trainer midden in de operatie staat en de bedrijfscultuur tot in detail ervaart. Na afloop van de overeengekomen dagen, evalueren wij de bevindingen, geven wij advies over ontwikkelingspunten en over een passend vervolgtraject. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak vrijblijvend een afspraak, en kom er achter wat wij voor jou kunnen betekenen, en hoe we samen de guest experience kunnen verbeteren!