Mystery Guest Service

Mystery guest service: een efficiënte manier voor het toetsen én waarborgen van de gastvrijheid binnen jouw bedrijf

Hoe ervaart jouw gast een bezoek aan je bedrijf?

Om dit te weten te komen, is het inzetten van een Mystery Guest geen overbodige luxe.
Wie zijn mijn Mystery Guests? Ervaren en gepassioneerde personen uit de hospitality branche – meer zeggen we (nog) niet!

Mijn Mystery Guests toetsen de kwaliteit van service aan de hand van een checklist. Centraal staat de gastvrijheidsbeleving die deze Mystery Guests ervaren vóór, tijdens en na een bezoek aan jouw bedrijf. Gastvrijheid draait niet om perfectie. De algehele gastbeleving heeft immers invloed op de tevredenheid van jouw gast.

“Gastvrijheid draait niet om perfectie!”
Laura De la Mar

Fijn om aan verwachtingen van jouw gast te voldoen. Maar verwachtingen overtreffen is jouw einddoel. Het overtreffen van verwachtingen heeft tenslotte een grote invloed op het succes van je bedrijf. Positieve ervaring worden gedeeld, zowel offline als online, de loyaliteit neemt toe en – met een beetje mazzel – komen je gasten terug!

Let wel: het is belangrijk dat een Mystery Guest jouw bedrijf met enige regelmaat bezoekt. Dat maakt knelpunten niet alleen beter inzichtelijk, maar houdt ook jezelf en je medewerkers scherp.

Na elk bezoek worden de resultaten van de beleving gerapporteerd. Vervolgens is het tijd voor wat ik het allerliefste doe: doeltreffende oplossingen bedenken voor de huidige knelpunten. Durf jij het aan?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel mij of stuur een bericht. Ik ga de uitdaging graag samen aan!