On The Job Training

On the job training: weet wat er speelt.

Maak kennis met ‘on the job training’.

We gaan als volgt te werk: ik draai mee in de operatie voor meerdere dagen. Verschillende medewerkers begeleiden mij, waardoor ik tegelijkertijd de bedrijfscultuur ervaar. Hiermee breng ik de behoeftes en uitdagingen van de medewerkers zo goed mogelijk in kaart. 

Uitdagingen worden besproken en passende oplossingen worden aangedragen. Deze worden ontwikkeld door de medewerkers zelf, maar wel onder mijn begeleiding. Een open bedrijfscultuur en ondersteuning vanuit het management liggen hieraan ten grondslag; alleen dan voelen medewerkers zich comfortabel genoeg om open en eerlijk te zijn. Het resultaat: medewerkers die hebben geleerd om in hun kracht te staan.

“Service is wat je geeft. Gastvrijheid is hoe je het laat voelen.”

Clemens Schalkwijk

Waarom het zo belangrijk is dat medewerkers in hun kracht worden gezet? Dat zit als volgt: wanneer medewerkers in hun kracht staan, voelen zij zich doorgaans meer gewaardeerd en neemt als gevolg hiervan het werkplezier, de loyaliteit en het verantwoordelijkheidsgevoel toe. De kans dat je gast in een ‘good mood’ de deur uit gaat én terug zal keren wordt vele malen groter.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel mij of stuur een bericht. Ik ga de uitdaging graag samen aan!