Over

Francis Lansink

Hospitality Trainer en oprichter van MOODZ guest experience

Allereerst: leuk om virtueel kennis te maken!

Mijn achtergrond ligt in de hospitality branche, waar tot op de dag van vandaag mijn grote passie ligt.

Ik ben geboren in St. Isidorushoeve, een klein dorp in Twente, als jongste van een gezin van vier. Bij een idyllisch restaurant bij de watermolen in Diepenheim, begon ik mijn eerste bijbaan. Hier leerde ik de kneepjes van het vak. Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool vertrok ik naar het buitenland. Voor meer dan 12 jaar heb ik voor verschillende 5* hotels gewerkt (InterContinental Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts) in Londen, Abu Dhabi en Bangkok. Terug in Nederland werkte ik voor diverse horecabedrijven en een reisagentschap waar ik als Project Manager onderdeel uitmaakte van het projectteam Olympische Spelen.

Tijdens mijn loopbaan bij InterContinental Hotel Abu Dhabi heb ik deelgenomen aan de FISH! filosofie training. Deze filosofie is ook uitgebracht in een boek en gaat over de Pike Place Fishmarket in Seattle (sinds jaren een ware attractie!). Het verhaal toont de kracht van gastvrijheid door middel van interacties met gasten en het moois dat daaruit voortkomt. Een echte eye-opener!

Geïnspireerd door de kracht van gastvrijheid en in het bijzonder door de “FISH!” filosofie, ben ik sinds 2017 een gecertificeerd gastvrijheidstrainer. De gastvrijheidstrainingen zijn zeer waardevol voor ieder bedrijf die te maken heeft met klantcontact.

Ik inspireer bedrijven om gastvrijheid centraal te stellen, zodat iedere gast in een “good mood” de deur uit gaat én terug zal keren. 

“So, let’s create good MOODZ!