Over

Francis Lansink

Hospitality Trainer en oprichter van MOODZ guest experience

Mijn achtergrond ligt in de hospitality branche, waar tot op de dag van vandaag mijn grote passie ligt.

Ik ben geboren in St. Isidorushoeve, een klein dorp in Twente, als jongste van een gezin van vier. Bij een idyllisch restaurant bij de watermolen in Diepenheim begon ik mijn eerste bijbaan, waar ik de kneepjes van het vak heb geleerd. Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool vertrok ik naar het buitenland waar ik 12 jaar werkte voor verschillende 5* hotels, o.a. in Londen, Abu Dhabi en Bangkok. Terug in Nederland werkte ik voor meerdere horecabedrijven en een reisagentschap waar ik als Project Manager onderdeel uitmaakte van het projectteam Olympische Spelen.

Tijdens mijn loopbaan bij InterContinental Hotel Abu Dhabi heb ik deelgenomen aan de FISH! filosofie training. Deze filosofie is ook uitgebracht in een boek en gaat over de Pike Place Fishmarket in Seattle (sinds jaren een ware attractie!). Het verhaal neemt je mee naar de betreffende vismarkt en laat zien wat de kracht is van gastvrijheid door middel van interacties met gasten en wat voor een moois daaruit voort kan komen! Dat was een echte eye-opener voor mij! 

Geïnspireerd door de kracht van gastvrijheid en in het bijzonder door de “FISH!” filosofie, ben ik sinds 2017 een gecertificeerd Experience STAR trainer.

De Experience STAR trainingen zijn voortgebouwd op de FISH! trainingen die zeer waardevol zijn voor élke organisatie die te maken heeft met de consument.

Onze missie is het helpen creëren van onvergetelijke en waardevolle ervaringen, waardoor élke gast ook uw organisatie in “a good MOOD” verlaat.

So, let’s change MOODZ!