Gastvrij Leidinggeven

Gastvrij Leidinggeven

Waarom Gastvrij Leidinggeven?

We zoeken allemaal naar hét perfecte recept voor de ultieme gastbeleving. Maar hoe ziet dit eruit en gaat het wel om dat ene perfecte recept, of zit de kunst hem meer in de bereiding en de ingrediënten?

Als leidinggevende heb jij een groot aandeel in die bereiding en de ingrediënten. Jouw gedrag en acties hebben een grote impact op de bedrijfscultuur. Hoe toon jij jouw gastvrijheid naar jouw teamleden? En wat doe jij om te zorgen dat ze trots zijn om in jouw organisatie te werken? Ik help jou met die bereiding en de ingrediënten tijdens een training van vier halve dagen.

Voor wie?

Deze training is speciaal bedoeld voor ambitieuze horecaprofessionals die verder willen groeien in hun leiderschapsrol. 

In vier dagdelen leer jij:

1. De juiste persoon op de juiste plek te krijgen, zodat medewerkers hun (soms verborgen) talenten tot uiting kunnen brengen, waardoor ze meer betrokken, productiever en nóg gemotiveerder zijn.

2. Medewerkers binden en boeien, zodat zij jouw ontzorgen in je werk, hetgeen jou stress én sollicitatiekosten bespaard.

3. Positieve reviews ontvangen, zodat je veel meer nieuwe gasten aantrekt zonder extra marketingkosten.

4. Een gastvrije bedrijfscultuur borgen, zodat je nóg meer Ambassadeurs creëert en tegelijkertijd zorgt voor omzetverhoging.

Investering

De investering voor deze vier trainingssessies is €495 per persoon, exclusief btw.

Locatie: Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

Data: vier halve dagen in oktober en november 2022

Tijd: 13:30 – 16:30 uur

Maximaal aantal deelnemers: 8

Resterende plekken: 7

Fort Resort Beemster

De trainingssessies vinden plaats bij Fort Resort Beemster: een Unesco monument en tevens een luxe eco-chic wellness resort gelegen in Werelderfgoed De Beemster, op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam. 

Parkeren

Fort Resort Beemster heeft eigen gratis parkeergelegenheid, is bereikbaar met het openbaar vervoer en op slechts drie minuten rijden van de A7. 

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden door onderstaand registratieformulier in te vullen. 

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Jouw aanmelding is bevestigd zodra je een bevestigingsmail ontvangt, binnen 24 uur. De training gaat door bij minimaal 5 deelnemers.  
Mocht deze training volgeboekt zijn op het moment dat jij je wilt aanmelden, stuur mij dan een email via francis@moodzge.com. Dan noteer ik jouw naam op de reservelijst.

Registratieformulier:

Ik schrijf mij in voor de training Gastvrij Leidinggeven