Gastvrij Leidinggeven

Gastvrij Leidinggeven: benut het potentieel van jouw medewerkers!

Waarom Gastvrij Leidinggeven?

We zoeken allemaal naar hét perfecte recept voor de ultieme gastbeleving. Maar hoe ziet dit eruit en gaat het wel om dat ene perfecte recept, of zit de kunst hem meer in de bereiding en de ingrediënten? Leidinggevenden hebben een groot aandeel in die bereiding en de ingrediënten. Hun gedrag en acties hebben een grote impact op de bedrijfscultuur. Hoe tonen zij gastvrijheid naar hun teamleden? En wat doen zij om te zorgen dat hun teamleden trots zijn om voor jouw bedrijf te werken? Ik help jou en je leidinggevenden met die bereiding en de ingrediënten tijdens een training van drie halve dagen.

Voor wie?

Deze training is speciaal bedoeld voor ambitieuze professionals die verder willen groeien in hun leiderschapsrol.

In drie dagdelen leer jij de BBB's:

  • Binnenhalen: Je team als ambassadeur inzetten, effectieve sollicitatieprocedure opzetten, een warm bad voor een nieuw teamlid creëren.  
  • Boeien: Je team motiveren & inspireren, divers team creëren (doet wonderen!), betekenisvol werken.
  • Behouden: Structuur aanbrengen, een persoonlijk ontwikkelplan maken, creatieve secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden.

Tijdens deze training ga je aan de slag met teamopdrachten, voorbeelden uit de praktijk, ontvang je facts & figures en deel je ervaringen. Verrijk jezelf met handige tools en inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Deze training levert je gegarandeerd meer vrijheid op én meer werkgeluk voor jou en je teamleden! 

Interesse?

Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Aanvraagformulier (in-company training):

Training Gastvrij Leidinggeven