Train de Trainer

Train de Trainer sessies: een slimme investering!

Gaan jouw medewerkers met plezier aan het werk, dan stralen zij dat uit naar de gasten. Gemotiveerde medewerkers zijn één met de missie en visie van het bedrijf. Dit komt tot uiting in alles wat zij zeggen en doen.

Hoe kun je jouw medewerkers optimaal motiveren? Hoe groot of klein je bedrijf ook is, écht gemotiveerd raken – en daarmee gastvrij worden – begint bij een goede basis. Regelmatige trainingen zijn daar een essentieel onderdeel van. We gaan aan de slag met coaching-sessies, waarin we samen met je (potentiële) trainer het volgende traject doorlopen: het in kaart brengen van de huidige situatie, analyseren, brainstormen, creëren, trainen, implementeren en evalueren.

“De beste manier om iets te leren, is door het te doen!”
Richard Branson

Tijdens de evaluatiefase gaan we de dialoog aan om de trainingen perfect aan te laten sluiten op de bedrijfswaarden én de trainer. Het resultaat: op maat gemaakte gastvrijheidstraining, die vervolgens door de trainer intern wordt georganiseerd. Zo heb je waardevolle kennis in huis en blijft de continuïteit van trainingen gewaarborgd. Een slimme investering. Mee eens?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel mij of stuur een bericht. Ik ga de uitdaging graag samen aan!